Thursday, March 20, 2014

Ανοίγει απόψε το sff-rated athens 2014!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΗΡΩΑΣ;



Και το πρόγραμμα για ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα.

Φυσικά, θα συμπληρωθεί με το ρεπορτάζ της πρώτης μέρας όπως κάθε χρόνο...

UPDATE:



Τα Νέα της Πρώτης Mέρας...

Η παράδοση του Φεστιβάλ που θέλει να καθυστερεί η έναρξη των προβολών λόγω των screen tests της τελευταίας στιγμής, τηρήθηκε και πάλι. Αλλά το βασικό είναι ότι τα καινούρια μηχανήματα προβολής του Μικρόκοσμου συνεργάζονται πλέον άψογα με τα αρχεία των ταινιών και έτσι η ποιότητα της εικόνας και του ήχου είναι πολλές φορές καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές.



To πρόγραμμα είχε δύο ζώνες ταινιών μικρού μήκους και δύο ταινίες μεγάλου μήκους. Και η προσέλευση του κόσμου ήταν από νωρίς πολύ καλή και συνέχισε να έχει μια καλή ροή. Κάνοντας το γνωστό τσεκάρισμα που κάνω κάθε χρόνο στην Ομάδα Ελέγχου των γνωστών-υπόπτων-πιστών του sff-rated τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Η πρώτη ζώνη δεν άρεσε, η δεύτερη τα πήγε έτσι κι έτσι, η πρώτη μεγάλη άρεσε(με μια ένσταση για το αν ήταν "σωστό" το φινάλε της) και η δεύτερη τα πήγε καλά, παρά το ότι το "πλάτη με πλάτη" με την προηγούμενη υπερτόνιζε, ίσως, την διαφορά ρυθμού τους .



Δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι ο τρίτος ήρωας, να έρθεις να τον δεις. Λέει...



Δεν έχω αναφέρει μέχρι τώρα ότι το ημερήσιο είναι 8 ευρώ (για όσες ταινίες γουστάρεις να δεις) και το μειωμένο (άνεργοι-ες, φοιτητές-τριες) 5. Και περιλαμβάνει φυσικά και το Απαραίτητο για το φεστιβάλ Αψέντι...

No comments: